Friday, 19 07 2024

Colaborari

Consiliere nutritie

Fiecare persoana este unica. Alimentatia ar trebui planificata intotdeauna in functie de nevoile individuale.

Consilierul va indruma in respectarea regulilor de baza ale alimentatiei si va ajuta sa identificati propriul program nutritional care sa va regenereze sanatatea si starea de bine.

Toate alimentele poseda proprietati terapeutice. In natura gasim o abundenta de substante de care sa ne folosim pentru sanatatea noastra.

Consiliere vestimentara

Haina nu il face pe om, dar il poate face…sa se simta mai bine!

Daca aratam bine, adica daca imaginea noastra exterioara corespunde cu pretentiile si dorintele noastre, ne vom simti automat mai confortabil cu noi insine. Si ne va fi mai usor sa relationam cu oamenii din jur si sa ne atingem scopurile.

De aceea, daca doriti sa va imbunatatiti aspectul exterior, si in consecinta imaginea dumneavoastra despre sine, va propunem sa colaborati cu specialistul nostru, Suzana Visan.

In cadrul unor sedinte individuale sau de grup, va poate invata:

-        ce stil vestimentar sa adoptati intr-un anumit context in functie de personalitatea si de calitatile dumneavoastra;

Consiliere in make-up

Care sunt secretele unui machiaj de zi, de seara sau de ocazie?

Vezi blog  http://suzanavisan.blogspot.com/

Consiliere re-looking

A ne ocupa de „exterior” este la fel de important ca si preocuparea pentru universul interior. Exista tendinta unora dintre noi de a imbunatati in mod exclusiv o anumita latura a noastra fie cea exterioara fie cea interioara.

Echilibrul vine ca rezultanta a celor doua aspecte si face parte din acelasi concept holistic al omului din zilele noastre.

Consilierea in relooking constituie o munca de echipa a unor specialisti. Ea presupune imbunatatirea atitudinii atat pentru barbat cat si pentru femeie, identificarea spectrului cromatic potrivit cu semnalmentele individului, stabilirea morfologiei si stilului vestimentar, descoperirea unor „trucuri” (imprimeuri, culori, accesorii etc.) care pot sa puna in valoare sau sa estompeze anumite parti ale corpului, ghid personal de cosmetica simpla pentru ingrijirea pielii, recomadari privind culoarea adecvata a parului si tipul coafurii functie de persoana sau de tendinte.

Scopul relook-ingului este de a conduce persoana la un nivel de „self esteem” prin raportarea la sociteatea in care traim, cadrul de munca etc si imbunatateste relationarea cu sine si cu ceilalti.

Marturii

  • 1
  • 2
  • 3

Ioana , 27 ani, economist: "despre sedin…

Am intrat prima oara la cabinetul Bio Holistic la recomandarea unei prietene pentru serviciile de reflexoterapie. Aveam probleme cu somnul si ma simteam fara energie...

Ramona, 31 ani, arhitect, "despre sedin…

Fiecare dintre noi este un ignorant fata de anumite domenii. Eu am fost printre cei care au subestimat importanta psihoterapiei ...

Cristina-Maria – 26 ani, jurnalista: "vi…

Ma exprim foarte bine prin scris. In mare parte, in asta consta si meseria mea. Cu toate acestea, mi se pare dificil sa va arat exact cum m-au ajutat vizitele la cabinetul Bio Holistic. Ar trebui probabil, sa ma fi cunoscut ...

Scroll To Top